RECEPTA DE DONUTS
INGREDIENTS:
- 520 gr de farina
- 140 ml de llet tèbia
- 90 ml d'aigua tèbia
- 50 gr de sucre
- 25 gr de llevat fresc de fleca
- 1 ou
- 1 cullera d'esència de vainilla
- 50 gr de mantega
ELABORACIÓ
Barregem tots els ingredients i deixem reposar la massa una hora. Després hem d'estirar-la amb un corró amb molt de compte. Un cop estirada, agafem un got o un motlle rodó amb una tapa o un motlle rodó més petit fent de forat per fer la forma dels donuts. Ho deixem reposar 15-30 minuts.
Posem abundant oli en una paella i els fregim quan l'oli estigui calent. Quan estiguin freds, col·loquen sucre gras en un recipient i en un altre aigua. Anem afegint aigua al sucre glas fins que tenim una bona barreja i la fem servir per cobrir els donuts.
I ara només queda el millor: a menjar i a gaudir!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada