La Gal·ladriel ens proposa una recepta boníssima que, a més, és de la seva besàvia menorquina. Moltes gràcies per compartir-la amb nosaltres!
RECEPTA
DELS PANETS DE LA MEVA
BESÀVIA MENORQUINA
Els ingredients que necessitem
són:
- - 500gr de farina
- - 250ml d’aigua
- - 75ml d’oli
- - 25gr de llevat
- - 40gr de sucre
- - Una culleradeta de sal
Primer
hem de fondre el llevat en l’aigua, que ha d’estar tèbia. Hi afegim l’oli, i ho
removem.
Després
hi afegim la farina, i tornem a remoure.
Un cop
estigui tot ben remenat, hem de deixar tovar la pasta: la posem en un bol, la
tapem amb paper film transparent i amb dos draps. Ho deixem reposar una hora,
més o menys, en un lloc que no hi passi l’aire.
Passada
l’hora fem boletes i les posem en una safata de forn. Pintem les boletes amb ou
i les posem al forn, a 190º, durant una mitja hora.
Aquest
será el resultat:
Estan boníssims!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada