CAKE POPS
Necessites:
- Pa de pessic
- Suc de taronja
- Xocolata per fondre
- Palets
- Encenalls
1. S’esmicola el
bescuit en un bol i afegeix de 3 a 5 cullerades de suc de taronja.
2. Pasta la barreja amb
les mans fins que resulti una massa homogènia.
3. Fes petites boletes.
Creus que la massa encara està molt seca? Afegeix una mica mes de suc de
taronja.
4. Posa-la al Bany Maria.
Escalfa aigua en una
olla sobre el fogonet a foc mitja.Posa un recipient que aguanti les
temperatures altes a l’olla amb aigua i en el dels trossos de la xocolata
perquè la cobertura es fongui.
Fon amb molta cura i
temps la cobertura de xocolata al bany Maria. Aquest pas requereix paciència
.
5. Banya un extrem de la
paleta la cobertura líquida. Cal punxar-lo desprès en la boleta. Posa la boleta
uns 10minuts a la nevera
6. Ara es pot afegir amb
molta cura la bola en la cobertura subjectant pel palet. Procura que quedi
coberta uniformement.
7. Posa el cake pop de peu en una tassa i
adorna’l amb encenalls de colors abans que la xocolata s’hagi assecat del tot.
8. Ho deixes a la nevera
perquè es refredi.
9. Recepta de Kiara. Bon
Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada